dr_codrut_tutu

Dr. Țuțu Codruț

Specialist Acupunctura, Apifitoterapie, Oncologie si Psihologie Medicala

“Practic acupunctura si alte tehnici de tratament traditional, din convingerea ca suferintele semenilor mei pot fi tratate prin metode neinvazive, nedureroase, care ajuta corpul sa se regenereze si sa se vindece.

Am observat si cum oamenii invata sa aprecieze viata abia in momentul in care se confrunta cu o afectiune. Dar bolile nu apar brusc, se instaleaza in corp in urma unor dezechilibre subtile ale mecanismelor energetice si ale celor metabolice, imunitare, circulatorii, limfatice si organice..”

Citeste mai multe

Acupunctura si Fitoterapie

CENTRUL DE MEDICINA TRADITIONALA PIRASAN

Centrul de medicina traditionala Pirasan are o traditie de peste 20 ani in medicina traditionala, acupunctura si fitoterapie

Centrul de medicina traditionala Pirasan practica medicina prin medici pregatiti in facultatile medicinei alopate dar si specializati in strainatate in medicina traditionala. Clinica noastra de medicina traditionala, Pirasan, imbina tot ce inseamna medicina traditionala si anume : medicina balcanica, egipteana, indiana, mayasa, scandinava, rusa, tibetana.

Clinica de medicina traditionala Pirasan incearca sa trateze cu succes cand altii renunta. Noi tratam cauza si nu numai efectele.Tratamentele noastre sunt pregatite dupa retete vechi de peste 12000 de ani si care sunt omologate la OSIM.

Medicina traditionala sta la baza medicinii alopate, adica medicina moderna, care are aproximativ 200 de ani existenta. Tratam cu respect colegii nostri din medicina alopata, dovada in acest sens este si faptul ca din 3 in 3 luni noi trimitem la control la colegii nostri pe pacientii pe care ii tratam. Procedurile noastre de tratament sunt in functie de rezultatele obtinute in timp prin analize facute la diferite perioade. In conditiile in care la noi vin foarte multi pacienti bolnavi de cancer, ii trimitem la analize o data pe luna, ca sa avem evidenta foarte severa a evolutiei, stoparii sau regresiei afectiunii.

Este foarte hazardat sa afirmam cine este mai bun, medicina traditionala, sau medicina moderna/alopata. Noi nu vrem sa intram in polemici cu colegii nostri, pentru ca totusi am terminat acelasi tip de medicina. Daca ne-am specializat pe medicina traditionala, este pentru ca ni s-a parut a fi cea mai buna metoda in a trata pacientii. Fiecare medic este liber sa isi aleaga specializarea in plus. Medicina traditionala este cea care poate avea rezultatele dorite de orice pacient. Noi suntem practicanti. Sunt foarte multi pacienti care au venit la noi in stare extrem de grava, ori acum sunt langa familiile lor, bucurandu-se de sanatatea pe care noi le-am redat-o. Este bine, este rau? Nu noi putem afirma asta, ci pacientii nostri. Lor li se pare ca este bine. Noi suntem multumiti atunci cand un pacient vine bolnav in Clinica Pirasan si pleaca sanatos . Aceasta este politica noastra.

Am putea sa scriem foarte mult. Dar nu vedem rostul a scrie mult si a nu face nimic. Mai bine sa tratezi fara sa te lauzi, si nu sa te lauzi fara sa tratezi. Oricine are nevoie de tratament si ingrijire cu maxima seriozitate, poate vizita clinica noastra si sa se convinga de ce putem si de cum abordam problema. Medicina traditionala este foarte vasta. Indiferent ce am scrie noi in plus, nu ajuta cu nimic. La noi este foarte simplu: afectiunea, diagnosticarea, tratamentul. Aceasta este politica noastra. Nu ghicim in boabe si nici in cafea. Practicam medicina traditionala, acupunctura si fitoterapie. Acestia suntem noi.

Profesor Doctor Mavrino

maestru medicina traditionala 

Cabinet Medicina Traditionala Pirasan

Cu o traditie de peste 10 ani in aplicarea medicinei traditionale

Marturiile pacientilor tratati in Centrul de medicina traditionala Pirasan

Povestea unei paciente a Centrului de medicina traditionala Pirasan

În urmã cu 6 ani am fost diagnosticatã cu neoplazie intraepitelialã cervicalã. Aveam 44 de ani. Mi se spusese și cã va fi o formã agresivã, netratabilã. Cã mai aveam maxim 5 ani. Ca solutie mi s-a propus histerectomia totalã. Nu voiam sã fac aceasta. Mã temeam și cã vor urma niste dezechibre hormonale și…

Posted in Pacienți tratați | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comentariile sunt închise pentru Povestea unei paciente a Centrului de medicina traditionala Pirasan

Pacient (59 ani, barbat) – Adenocarcinom de prostata, ulcer gastro-duodenal

Diagnostic: Adenocarcinom de prostata, ulcer gastro-duodenal “Doresc sa ii multumesc domnului doctor Tutu pentru ca m-a vindecat de adenocarcinom de prostata, si de alte afectiuni prin tratamentul efectuat, desi nu am avut foarte mare incredere in mine ca voi reusi. Este drept am inceput tratamentul foarte devreme pentru ca si diagnosticul a fost stabilit intr-o…

Posted in Pacienți tratați | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comentariile sunt închise pentru Pacient (59 ani, barbat) – Adenocarcinom de prostata, ulcer gastro-duodenal

Pacient (17 ani, SEX MASCULIN) – LIMFON HODGKIN

Diagnostic: LIMFON HODGKIN “In vara anului trecut, fiul nostru R.L. a fost diagnosticat cu afectiunea Hodgkin. Nu stiam ce am putea face, prin urmare, am fost de acord sa incepem chimioterapia. Am efectuat 5 proceduri de chimioterapie in trei luni. La inceput, aparent s-a simtit mai bine, dar au aparut efectele secundare: nervozitate, oboseala, caderea…

Posted in Pacienți tratați | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comentariile sunt închise pentru Pacient (17 ani, SEX MASCULIN) – LIMFON HODGKIN

Pacient (35 ani, Barbat) – Impotenta, depresie, adenom hipofizar, ulcer

Diagnostic: Impotenta, depresie, adenom hipofizar, ulcer “Am un program foarte incarcat si ma consum foarte mult din cauza vietii profesionale. Starea mea de sanatate reflecta lucrul acesta: ulcerul a fost diagnosticat in urma cu 5 ani, starile depresive am inceput sa le am acum 3 ani dar nu am vrut sa recunosc ca am o…

Posted in Pacienți tratați | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comentariile sunt închise pentru Pacient (35 ani, Barbat) – Impotenta, depresie, adenom hipofizar, ulcer

Pacient ( 46 ani, sex masculin) – Poliartrita reumatoida

Diagnostic: Poliartrita reumatoida “Va recomand acest tip de tratament. Sunt o persoana foarte activa iar la cei 46 de ani ai mei ajunsesem sa am mari probleme din cauza unei poliatrite reumatoide, mostenire de familie… Am tot citit despre tratamentele aplicate de dr. Tutu si de rezultatele sale in tratarea acestei boli, dupa o discutie…

Posted in Pacienți tratați | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comentariile sunt închise pentru Pacient ( 46 ani, sex masculin) – Poliartrita reumatoida

Afectiuni tratate in Centrul de medicina traditionala Pirasan

GLOMERULONEFRITA

Glomerulonefrita este o afectiune renala manifestata prin inflamarea glomerulilor (unitati renale de filtrare, cu forma de ghem), afectand astfel capacitatea rinichilor de a filtra si de a elimina excesul de lichide si reziduuri toxice din sange. Glomerulonefrita poate fi acuta, cu un debut brusc si manifestari puternice, sau cronica, cu o evolutie lenta si in…

AFECTIUNILE CARDIOVASCULARE

Afectiunile cardiovasculare afecteaza o mare parte din  populatia Terrei. Exista o gama larga de factori care provoaca afectiuni cardiovasculare. Orice aduce atingere peretelui interior al vaselor sangvine si impiedica transmiterea oxigenului si nutrientilor catre inima, poate fi identificat ca factor de risc. Agentii declansatori ai afectiunilor cardiace sunt: fumatul, aditivii alimentari, noxele, tensiunea arteriala crescuta…

Ticurile

Ticurile reprezintă mișcări sau vocalizări (sunete) cu apariție bruscă, sunt repetitive, neritmice, stereotipe, involuntare (uneori pot avea și o componentă voluntară). Pot fi tranzitorii sau persistente și se accentuează în condiții de anxietate crescută. Acestea debutează în copilărie, de obicei în jurul varstei de 7 ani și mult mai rar sub vârsta de 3 ani…